Styr- & reglerkomponenter på nätet
Vi handlar bara med Företag, Kommuner och Landsting.                              Logga in för att se dina rabatterade priser!  
Skapa nytt konto Kontakta oss Om Webbutiken Logga in
Sök
SEK:2.500:- till fri frakt (Sverige)
 Svenska
 English
Meny

Leveransvillkor

 

 

 

 
Villkor
Priser
Samtliga priser hos Kabona Webbutik är angivna exkl. moms. Vid eventuella prisändringar i butiken gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställning.

Information
För att handla på Kabona Webbutik krävs att du har ett registrerat bolag med organisationsnummer. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. Vi försöker att förmedla så rättvisa och informativa bilder av våra produkter som det bara är möjligt, men vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, vi kan ej garantera att bild återger varans exakta utseende.

Orderbekräftelse
En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgivits vid beställningen.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är 125kr alternativt fraktfritt om ordern överstiger 2500kr. Fraktkostnad visas i varukorg innan order bekräftas.

Ej betald faktura
Betalning ska ske inom 30 dagar från fakturadatum. Vid påminnelse tillkommer straffränta och vid ytterligare försening lämnas ärendet till inkasso.

Reklamation
Om en levererad vara är defekt så kontakta oss senast 14 dagar efter leverans. För kredit/utbyte skall webbutiken kontaktas per telefon eller mail INNAN retur av vara sker. En detaljerad felbeskrivning skall skickas till Kabona Webbutik ihop med produkten. Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer.

Garanti
För garantiärenden gäller 1års garanti på samtliga varor. Där våra leverantörer lämnar utökad garantitid till oss får kunden givetvis ta del av det.

Leveransregler
Om oenighet skulle uppstå hänvisar vi till Nordiska Leveransbestämmelser (NL09)

Incoterms CPT, Carriage Paid To (Frakt betald till) (Med angiven bestämmelseort) Det är säljaren som tar hand om exporten och transporten till den plats som avtalats. Säljaren ska tala om för köparen när varorna levererats, skicka ut en faktura och eventuellt andra dokument som avtalats. Det är köparen som handhar importen av varorna. Risken övergår till köparen då godset lämnats till den förste fraktföraren.